Bekijk onze vacatures op werkenbijbmt.nl

Al meer dan 2 decennia is BMT dé specialist in ontwerp, productie, renovatie en onderhoud van brandweermaterieel op het gebied van brandbestrijding,  (technische) hulpverlening, ademlucht, decontaminatie en gevaarlijke stoffen.

front-img

Verbeterde natuurbrandbestrijding in Australië met drukluchtschuim
BMT INTRODUCEERT BALLANCE VOERTUIG STABILISATIESYSTEEM IN DE BENELUX
BMT wordt exclusief distributeur BeNeLux en Duitsland van VS Focum fluorvrije blusschuimen
One Seven Drukluchtschuim

One Seven Drukluchtschuim

Al meer dan 20 jaar geleden is het Duitse bedrijf Schmitz One Seven® of Germany GmbH gestart met de ontwikkeling van mobiele drukluchtschuimsystemen (DLS) onder de naam One Seven®. Dit heeft inmiddels geleid tot een uniek en baanbrekend drukluchtschuim systeem dat betrouwbaarheid, milieuvriendelijkheid combineert met indrukwekkende bluseigenschappen.

Lees verder
Service

Service

Naast het ontwerp en de productie, is het onderhouden en renoveren van brandweermaterieel op het gebied van brandbestrijding, hulpverlening, ademlucht, decontaminatie en gevaarlijke stoffen bij ons is goede handen. Dit doen we niet alleen aan door ons zelf geleverde producten, maar ook aan complete voertuigen en containers welke geleverd zijn door derden.

Lees verder
Over ons

Over ons

Al sinds het midden van de jaren negentig van de vorige eeuw is BMT dé specialist in ontwerp, productie, renovatie en onderhoud van brandweermaterieel op het gebied van brandbestrijding, (technische) hulpverlening, ademlucht, decontaminatie en gevaarlijke stoffen.

Lees verder