Bekijk onze vacatures op werkenbijbmt.nl

SERVICE

Naast het ontwerp en de productie, is het onderhouden en renoveren van brandweermaterieel op het gebied van brandbestrijding, hulpverlening, ademlucht, decontaminatie en gevaarlijke stoffen bij ons is goede handen. Dit doen we niet alleen aan door ons zelf geleverde producten, maar ook aan complete voertuigen en containers welke geleverd zijn door derden.

Onderhoudsmogelijkheden

Wij bieden een breed scala aan servicemogelijkheden, variërend van preventief en correctief onderhoud aan uw wagenpark tot aan volledige revisie van uw voertuig of pomp. Hiertoe hebben wij de beschikking over een moderne en goed uitgeruste servicewerkplaats in Oss, maar is het desgewenst ook mogelijk onderhoudswerkzaamheden bij u op locatie te laten plaatsvinden, mits de werkzaamheden dit toelaten.

Uniek specialisme

Naast het verrichten van regulier onderhoud aan voertuigen of bluspompen, verrichten wij als enige geautoriseerde dealer van One Seven® blussystemen in Nederland en het Westelijk deel van Duitsland het onderhoud en de kalibratie aan dit unieke druklucht-schuimsysteem (DLS). Een uniek specialisme wat moet worden uitgevoerd door echte specialisten die beschikken over de juiste professionele onderhoudsapparatuur en kennis én ervaring van de systemen, niet in de laatste plaats omdat u te allen tijde verwacht dat het juiste blusmedium uit de straalpijp komt bij een inzet.

Kwaliteitsborging

Naast goed opgeleide servicemedewerkers welke gebruik maken van de meest moderne gereedschappen, beschikken we ook over het NEN-EN-ISO 9001-2015 kwaliteitscertificaat. Verder zijn wij druk bezig met het behalen van de AMTEK certificering, wat een extra bevestiging is dat wij kwaliteit hoog in het vaandel hebben staan.

Calamiteitenservice

In geval van calamiteiten aan uw voertuig buiten kantooruren zijn wij 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar via ons storingsnummer. Dit houdt in dat u ook buiten kantoren altijd op onze hulp kunt rekenen, mocht dit onverhoopt nodig zijn.

service-1

service-2

De “Service Ride”

Speciaal voor diegenen onder u die hun brandweervoertuig op onze locatie laten onderhouden, bieden wij de mogelijkheid om gebruik te maken van de Service Ride. De Service Ride is een speciale auto die gebruikt kan worden om uw onderhoudskosten te beperken, aangezien u maar 1 chauffeur hoeft in te zetten. Daarnaast is het in onderling overleg uiteraard ook mogelijk om gebruik te maken van onze haal- en brengservice, waarbij BMT het volledige transport voor u regelt.